Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

УЖГОРОД. Молодіжне братство єпархії взяло участь у загальних зборах Братства православної молоді Словаччини

 15 листопада, на запрошення Братства православної молоді Словаччини, Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Алексія Карпаторуського взяло участь у роботі Загальних зборів організації.

Подібне зібрання відбувається один раз на три роки, в якому беруть участь всі молоді люди братства для вирішення організаційних питань і зокрема виборів нового керівництва.

На зібрані президентом організації було обрано  активістку із м. Кошіце Йозефіну Палаковічеву, заслухано звіти відповідальних за напрямками роботи, а також обговорено подальшу спільну діяльність  братства Словаччини з молоддю Ужгорода.

Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Алексія Карпаторуського  було створене у 2007 році. Структура Братства складається з відділів: організаційного, місіонерського, соціального служіння та благодійності, та культурно-мистецького. В рамках роботи  організації  проводяться просвітницька та соціальна робота, організовуються паломницькі поїздки та літні табори, а також театралізовані вистави до великих свят.