Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Настоятель храму, зведеного на честь загиблих міліціонерів, благословив групу інспекторів ДАІ, що вирушила в зону АТО

Чергова група інспекторів ДАІ з Волині на чолі із начальником міського відділу Державтоінспекції Віктором Главічкою відбула на Схід України, аби забезпечувати охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в зоні антитерористичної операції. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Проводжаючи хлопців, начальник управління ДАІ області Володимир Кравченя відзначив:

«Щоразу непросто відряджати товаришів у зону бойових дій, але ми усвідомлюємо усю важливість їхньої місії. Вони виконують важливі функції із супроводження вантажів, забезпечення безпеки дорожнього руху, а також допомагають місцевим мешканцям. Наші хлопці, які вже побували в АТО, довели свою відповідність званню українського офіцера. Ми отримуємо схвальні відгуки, в тому числі й від солдатів, про службу наших інспекторів».

Інструктаж правоохоронцям провели колеги, які вже були у зоні бойових дій. Вони наголосили на необхідності дотримання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю, дотримання особовим складом дисципліни і законності.

Перед тим, як відрядити працівників на Схід, їх забезпечили всім необхідним – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Держінспектори отримали благословення отця Олександра Мазурака, настоятеля Свято-Георгіївського храму, зведеного на честь загиблих працівників міліції.

Наостанок керівництво обласної Державтоінспекції побажало хлопцям повернутися додому живими і здоровими.