Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОРДЖОНІКІДЗЕ. Віруючі міста та району відправили гуманітарний вантаж на схід України

19 листопада за благословенням архієпископа Криворізького і Нікопольського Єфрема, від храму святителя Іоанна Златоуста м. Орджонікідзе було відправлено мікроавтобус із теплими речами, продуктами та фінансову допомогу для українських військових і мирних жителів, постраждалих на сході нашої держави під час проведення АТО. Також було передано малюнки та листи дітей недільної школи для захисників держави.

В волонтерському зборі взяли участь настоятелі православних храмів Нікопольського районного благочиння та міста Орджонікідзе.

Благодійну допомогу доправить священик-волонтер протоієрей Ігор Мельник, настоятель Хрестовоздвиженського храму м. Нікополя.

«Церква ніколи не стояла і не буде стояти осторонь будь-якої людської біди, а тим паче державного масштабу. Вона використовує усі можливості для допомоги військовим та тим, хто постраждав у зоні АТО, а окрім матеріальної допомоги, віруючі постійно моляться за мир і єдність нашої держави та нашого українського народу», – зазначив протоієрей Володимир Качан, благочинний Нікопольського району.