Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбулась зустріч команд КДА та Київського медичного коледжу на волейбольному майданчику

30 жовтня Відділ духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія організував матч-реванш між командами Київської духовної академії та Київського медичного коледжу.

Тренери та викладачі фізичного коледжу радісно вітали команду КДА. Гравці обох команд показали справжню майстерність. У вступному слові голова відділу протоієрей Роман Матюшенко наголосив на міссіонерському аспекті участі команди вихованців Київських духовних шкіл у змаганнях, засвідчивши необхідність не тільки тілесного, але й духовного вдосконалення. Суддя та викладач з фізичного виховання коледжу Валерій Співак побажав і надалі зустрічатися гравцям на спортивному майданчику, що позитивно впливає на стан душі і тіла людини.

У фіналі всі гравці і тренери отримали грамоти і медалі переможців Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії, які вручив співробітник відділу протоієрей Євгеній Нікітін. Команда медколеджу отримала в подарунок «Труди святителя Тихона Задонського».