Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Престольне свято парафії Всіх Волинських Святих

23 жовтня парафія Всіх Волинських Святих, що в Рівному в Північному районі міста святкує своє престольне свято.
На запрошення настоятеля протоієрея Михаїла Жаровського розділити радість свята прибув   Варфоломій, митрополит Рівненський і Острозький, де в нижньому храми на честь Святої Блаженної Ксенії Петербурзької очолив святкову Божественну літургію. Йому співслужили секретар єпархії протоієрей Віталій Герлінський, та численне духовенство єпархії.
За літургією молилися за мир в нашій Українській державі.
По традиції по закінченню богослужіння звершили святковий молебень з обходженням навколо храму, за яким Владика окропив вірних святою водою. Дякуючи настоятелю Архіпастир побажав йому та прихожанам доброго здоров’я, небесної допомоги в нелегких трудах по будівництву храму, і закликав всіх вірних щоб берегли храм, і Єдину Апостольську Канонічну Православну Віру.

Благодійників храму було нагороджено Архієрейською грамотою.

Привітати настоятеля та громаду прибув мер міста Хомко В.Є., який у вітальному слові сказав, що це місце на якому будується храм буде одне з найкрасивіших місць Рівного, і пообіцяв завжди допомагати у будівництві храму.

Отець-настоятель щиро дякував Владиці за батьківську любов до прихожан храму та до нього особисто, побажав Архіпастирю доброго здоров’я та допомоги Божою, та ще багато років у доброму здоров’ї право правити Слово Господньої Істини.