Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Парафіяни храму Всіх Волинських Святих допомагають Біженцям

Упродовж двох тижнів з благословення митрополита Рівненськогота Острозького Варфоломія в церквах УПЦ Рівного проводилася благодійна акція зі збору допомоги біженцям із територій Східної України, де нині триває війна. На заклик підтримати морально і матеріально тих, хто нині перебуває в скрутній ситуації, відгукнулися сотні парафіян храму Всіх Волинських Святих, що в мікрорайоні «Північний» в обласному центрі.

– Слава Богу, що наші віряни свято сповідують Господню заповідь усім серцем любити ближнього, – каже настоятель церкви протоієрей Михайло Жаровський.

– Упродовж останніх місяців ми не перестаємо молитися за мир в Україні, за наших краян, які перебувають у АТО, людей, які зазнали лиха через війну на сході держави. Тож, хочу щиро подякувати усім нашим парафіянам, які долучилися до організованих нами благодійних справ – збору коштів для Української армії та матеріальної допомоги біженцям. Наші парафіяни несли все, що насамперед необхідно тим, хто опинився далеко від рідних домівок: теплі речі, консерви, домашні закрутки, крупи, вермішель, цукор, олію, засоби гігієни тощо.

Зібрану парафіянами храму Всіх Волинських святих допомогу протоієрей Михайло Жаровський разом з дияконом Романом Жаровським та паламарем Андрієм Кирилюком передали представникам Рівненської міської організації Товариства Червоного Хреста України.