Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ПОЛТАВА. Єпархія допомагає військовослужбовцям.

За благословенням митрополита Полтавського і Миргородського Филипа центр «Благо», що діє при Відділі благодійності та соціального служіння Полтавської єпархії УПЦ проводив збір пожертв на потреби військовослужбовців.

Напередодні до Полтавської єпархії звернулись військовослужбовці з проханням допомогти забезпечити військових теплими речами. Віруючи Полтавської єпархії УПЦ не залишились осторонь, та дуже швидко, майже за десять днів, зібрали теплі камуфляжні куртки, спальні мішки, теплі шапки, теплу спідню білизну.

7 жовтня, на території храму на честь мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії митрополит Филип від імені віруючих Полтавської єпархії УПЦ передав благодійну допомогу представнику військовослужбовців заступнику командира з тилу батальйону тероборони капітану Денису Грущенку.

Також Владика Филип передав ікону Миколая чудотворця та молитвослови для військовослужбовців.

Волонтери центру «Благо» продовжують збір продуктів харчування довготривалого зберігання, теплих речей, медичних засобів першої необхідності і чекають небайдужих у храмі святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.