Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Митрополит Августин відвідав Кагарлицьке благочиння

21 жовтня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію і виголосив проповідь у нижньому храмі святителя Петра Могили Свято-Троїцького храмового комплексу у місті Кагарлику.

За Богослужінням архіпастирю співслужили благочинний Кагарлицького округу, настоятель храму протоієрей Василій Синюк, благочинний Миронівського округу протоієрей Андрій Оленин, духовенство з Кагарлицького, Миронівського, Ржищівського та Білоцерківського благочинь.

Під час Літургії архіпастир вручив настоятелю храму святого пророка Ілії у с. Демівщині Ржищівського благочиння протоієрею Роману Мельнику чергову пресвітерську відзнаку – право носіння палиці.

Після служби Божої на церковному подвір’ї митрополит Августин освятив каплицю на честь святого благовірного князя Олександра Невського.

Владика висловив подяку настоятелю та парафіянам храму за старанні труди на славу Божу, а також подякував благодійнику храму – народному депутату України Онищенку Олександру Романовичу за його постійну поміч у духовному відродженні регіону.

Прес-служба Білоцерківської єпархії