Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Православний клуб “Іоаннівська сім’я” відсвяткував річницю з дня заснування

Православний місіонерський клуб “Іоаннівська сім’я” святкував свою першу річницю від дня заснування. Зібравшись у вечері молодь розпочала святкування із молитви у Свято-Хрестовоздвиженському храмі, де відслужили подячний молебень та акафіст до небесного покровителя святого праведного Іоанна Кронштадтського.
Очолив службу духівник клубу голова місіонерського відділу єпархії священик Роман Якубович у співслужінні диякона Георгія Куницького. Під час богослужіння співав хор молодіжки.
З вітальним словом звернувся до усіх присутніх настоятель храму і секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук який привітав усіх і побажав надалі так активно трудитися в Славу Божу, і на користь людям. До присутніх також звернувся голова Волинської спілки ветеранів України Булавін Олександр Олександрович, який подякував «Іоанівській сім’ї» за активну волонтерську роботу і вручив отцю Роману Якубовичу Почесну грамоту за активну допомогу одиноким, обездоленим людям.

У своєму слові отець Роман подякував за нагороду і сказав, що хоча грамота і виписана на його ім’я, але це нагорода усієї «Іоаннівської сім’ї»
На завершення вечора до усіх звернувся отець Роман, який подякував всім за спільний рік праці, і вручив кожному ікону небесного покровителя клубу святого праведного Іоанна Кронштадського і щомісячний часопис храму “Іоаннівський глас”.