Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛИНЬ. У єпархії зібрана допомога для фронту та мирних мешканців Сходу

Настоятель храму святого апостола Андрія Первозванного у селі Струмівка Протоієрей Степан Ярема спільно з мирянами долучились до столичної ініціативи «Милосердя без кордонів» та ініціювли благодійну акцію зі збору продуктів у зону АТО. Усі охочі мали змогу допомогти продуктами для армії та мирних людей із зони АТО.

Продукти жертвували не лише віряни с. Струмівка, а й усі небайдужі. Долучився до збору допомоги  благочинний Млинівського району Рівненської області протоієрей Андрій Іванейко з мирянами, а також підприємці-благодійники. Вдалося зібрати близько 18 тонн продуктів, загальна вартість яких становить понад 40 тисяч гривень. Зібрана допомога є не першою від вірян с. Струмівка. Близько тижня тому вони долучалися до збору продуктів для батальйону «Азов».

Діяльність усієї єпархії великою мірою направлена на підтримку як  наших військових  так і мирних мешканців Сходу. Священики й миряни не лише вболівають за мир та збереження життів військовослужбовців, а й надають  посильну матеріальну допомогу.