Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Триває благодійна акція «Місія Добра»

Триває благодійна акція по допомозі пораненим українським військовослужбовцям та вимушеним переселенцям з зони АТО «Місія Добра», яка розпочалася в середині серпня цього року.

Білоцерківською єпархією УПЦ при храмах м. Білої Церкви організовано збір продуктів, одягу та коштів, які передають міській організації Червоного Хреста та Білоцерківському військовому госпіталю для надання допомоги нужденним. У Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві щоденно харчують гарячими обідами вимушених переселенців зі Сходу України. До акції також долучилися кафе «ДАЧА» (пл. Торгова, 3) — керівник Румянцева Наталія Федорівна та кафе «ПІЦЕРІЯ ЧЕЛЕНТАНО» (бульв. 50-ти річчя Перемоги, 82) — керівник Фірсова Наталія Віталіївна.

Одночасно в офісі Червоного Хреста постійно ведеться робота по наданню допомоги людям, вимушеним переїхати з зони антитерористичної операції. Червоний Хрест спільно з управлінням соціального захисту та Центром соціальних служб вивчають реальні потреби постраждалих та намагаються надати допомогу. Люди отримують продукти харчування, засоби гігієни, одяг, медикаменти інші товари першої необхідності. Все це закупається, виходячи з потреб людей, за благодійні пожертви, які також збирають волонтери Червоного Хреста біля супермаркетів міста. Доречи, у ряди волонтерів вступають і самі переселенці.

Всього з початку акції видано продуктів, канцтоварів для школярів, інших товарів першої необхідності на суму 12383грн., а також 390 одиниць одягу та взуття.

Нагадуємо!

В рамках акції проводиться збір:

ліків та коштів на них;

харчів;

одягу (у тому числі дитячого);

засобів особистої гігієни.

Контактні телефони:

Білоцерківська єпархія УПЦ – 391549;

Білоцерківська міська організація Червоного Хреста – 348655;

Білоцерківський міський Центр соціальних служб –68311, 6665;

Білоцерківський військовий госпіталь – 63095, 64761

Прес-служба Білоцерківської єпархії