Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. В урочистостях до Дня Незалежності прийняв участь клірик єпархії

24 серпня в місті Хмельницькому пройшли заходи присвячені 23-й річниці Незалежності України.
Урочисті заходи розпочалися в сквері біля пам’ятника Т.Г. Шевченка урочистим мітингом та покладанням квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку.
На урочистих заходах були присутні керівники міста та області, народні Депутати України, депутати обласної та міської ради, представники профспілкових організацій, керівники політичних партій та громадських організацій керівники підприємств установ та організацій міста та області, громадкість міста.
За благословенняммМитрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, в урочистих заходах взяли участь керівник інформаційного відділу Хмельницької єпархії протоієрей Віталій Козінчук, клірик Свято – Покровського кафедрального собору м/протоієрей Віталій Скиба та клірик Свято – Георгіївського храму протоієрей Олександр Давидюк.
Під час мітингу вручалися паспорти громадянина України, ровесникам Незалежності — жителям міста, які народилися в серпні 1998 року, а після вручення паспортів відбулося покладання вінків та квітів до підніжжя пам’ятника великого видатного поета Т. Г. Шевченка.
На протязі усього святкового дня проходили святкові заходи, присвячені Дню Незалежності України.