Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Клірики єпархії відслужили водосвятний молебень в установі виконання покарань № 3

З благословення архієпископа Криворізького і Нікопольського Єфрема та на запрошення керівника Криворізької установи виконання покарань № 3 підполковника внутрішньої служби Биховця Миколи Васильовича, 20 серпня, у післясвято Преображення Господнього, у каплиці на честь преподобного Серафима Саровського, що на території вказаної установи, було відслужено водосвятний молебень. Молебень очолив настоятель храму 40-ка мучеників Севастійських с. Глеюватка Криворізького району протоієрей Анатолій Стариченко у співслужінні настоятеля храму святителя Василія Великого с. Зелена Балка Широківського району ієрея Сергія Конченка та клірика храму Іверської ікони Божої Матері м. Кривого Рогу ієрея Олега Івасика.
За богослужінням молилися начальник Криворізької УВП № 3 підполковник внутрішньої служби Биховець М.В., заступник начальника з соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Гранкін А.М., перший заступник начальника капітан внутрішньої служби Галенда А.М., начальник сектору максимального рівня безпеки капітан внутрішньої служби Тілігуз О.С., а також ті, хто знаходяться під вартою. Кожен бажаючий мав можливість поспілкуватися зі священнослужителями, після чого всі приміщення установи були окроплені святою водою.
На завершення священики благословили співробітників установи гідно нести свій послух перед державою, а також промовили напутнє слово молитовної підтримки для тих, хто знаходиться під вартою. На закінчення з керівництвом УВП №3 була досягнута домовленість про регулярне відвідування установи для духовного окормлення персоналу та осіб, що знаходяться під слідством.