Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Єпископ Ірпінський Климент провів зібрання настоятелів храмів Східного київського вікаріатства

15 липня з благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія єпископ Ірпінський Климент, вікарій Київської Митрополії, провів зібрання настоятелів храмів Східного київського вікаріатства.
У зборах взяли участь: секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук, голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ архідиякон Сергій Косовський та голова Відділу з благодійності та соціального служіння Київської єпархії протоієрей Владислав Діханов.
Духовенство обговорило низку питань соціального служіння на парафіях та організації благодійної допомоги східним регіонам України, зокрема вимушеним переселенцям, які залишили свої домівки і знаходяться у важкому становищі. Також владика у своєму слові закликав всі парафії посилити свої молитви за мир в Україні.
Наприкінці зустрічі єпископ Климент з духовенством звершив заупокійну літію за новопреставленим Блаженнішим Митрополитом Володимиром на місці його поховання.