Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Прес-секретар Макарівського вікаріатства взяв участь у нараді Макарівської райдержадміністрації

4 липня з благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія прес-секретар Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров) на запрошення організаторів взяв участь у нараді, проведеній Макарівською райдержадміністрацією. На нараді було представлено нового керівника Відділу освіти Валентину Савченко.
Представив посадовця голова Макарівської райдержадміністрації Микола Швидкий. На нараді в Макарові були присутні: голова Макарівської районної ради Олександр Шутун, директори навчальних закладів району та їхні заступники, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.
Архімандрит Філарет від імені єпископа Макарівського Іларія, керуючого Макарівським вікаріатством, поздоровив Валентину Савченко з призначенням та передав їй побажання успіхів у її роботі. Священнослужитель звернувся до присутніх зі словом, в якому наголосив на важливості консолідувати зусилля в педагогічній сфері для досягнення найкращих результатів, пам’ятати в першу чергу про християнські засади у вихованні. Речник вікаріатства побажав усім Божої допомоги молитвами святителя Димитрія Ростовського — видатного освітянина Макарівщини — та закликав долати з надією на Бога всі труднощі, які можуть виникати на шляху становлення особистості.