Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Освячення ікони в смт. Новогуйвинське та гра брейн-ринг серед вихованців недільних шкіл

30 травня в смт. Новогуйвинське при храмі святих апостолів Петра і Павла та Сергія Радонезького відбулося освячення ікони Спаса Нерукотворного. Дійство очолив благочинний Житомирського району о. Богдан Лядобрук, а співслужили йому о. Димитрій Терещук та о. Димитрій Новіцький.
Також цього дня між вихованцями недільних шкіл: Свято-Покровського та Свято-Успенського храмів м. Житомира, смт. Новогуйвинське та смт. Озерне було проведено брейн-ринг. Діти активно відповідали на поставленні запитання, що відображало їх знання по Закону Божому, кожну правильну відповідь оцінювало журі відповідними балами. Гра проходила в доброзичливій та дружній атмосфері.
За підсумками гри ПЕРШЕ місце отримали діти недільної школи смт. Новогуйвинське, ДРУГЕ — Свято-Покровського храму, ТРЕТЄ — смт. Озерне, ЧЕТВЕРТЕ — Свято-Успенського храму. Всі учасники гри були нагороджені призами: волейбольними м’ячами та ручками від Володимира Івановича Стельмаха.
Несподіванкою для дітей були спортивні змагання та прогулянка на конях. Дане дійство дало змогу перейняти викладацький досвід інших недільних шкіл, здружити колективи та спільною молитвою прославити Бога.