Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Комісія Учбового комітету на чолі з єпископом Ірпінським Климентом відвідала Одеську семінарію

2 травня на виконання благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія інспекційна комісія Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ у складі голови Учбового комітету єпископа Ірпінського Климента, архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія, єпископа Новомосковського Євлогія, протоієрея Олександра Бахова, Кущ Г.І. провела перевірку діяльності Одеської духовної семінарії.
Робота комісії розпочалася з зустрічі із правлячим архієреєм Одеської єпархії Високопреосвященнішим митрополитом Агафангелом.
Члени інспекційної комісії ознайомилися з організацією навчально-виховного процесу, статутною та кадровою документацією семінарії, відвідали студентський Свято-Андріївський храм-музей, а також провели зріз успішності засвоєння навчальної програми підготовки бакалаврів православного богослов’я серед вихованців 3-4 класів.
Під час зустрічі з студентами владика Климент розповів про основні напрямки розвитку духовної освіти в Україні та відповів на цікавлячи учнів запитання.