Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Архієпископ Єфрем привітав голову правління Південного ГЗК з днем народження

19 травня відсвяткував свій 43-й день народження голова правління ПАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» Костянтин Анатолійович Федін. Архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем у супроводі настоятеля храму преподобних Антонія і Феодосія Києво-Печерських ієрея Романа Борака особисто привітав керівника комбінату з днем народження, побажав помочі Божої у трудах на благо жителів міста Кривого Рогу та підніс у дар Біблію та ікону Спасителя.
Також керівника гірничо-збагачувального комбінату зі святом привітали міський голова Кривого Рогу Вілкул Ю.Г., народний депутат України Павлов К.Ю., заступник міського голови Бєрлін В.М., голова Інгулецької районної у Кривому Розі ради Рижков Є.В.
Костянтин Федін був призначений головою правління Південного ГЗК 7 березня 2013 року. За 25 років роботи у гірничодобувній галузі він зарекомендував себе як ефективний і досвідчений керівник, професіонал гірничої справи.
ВАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» є одним з основних виробників залізорудної сировини – концентрату та агломерату – в Україні. Окрім виробництва сировини керівництво комбінату піклується також соціальною інфраструктурою та створенням комфортних умов проживання для мешканців житломасиву Південного комбінату. В кінці минулого року у рамках дії Угоди соціального партнерства між керівництвом комбінату та Криворізькою міською радою було проведено благоустрій селища Матрьонівка, оновлення понтонного мосту, створення зони відпочинку у парку імені І. Савицького, відкриття дитячих майданчиків, будівництво сучасного світлодинамічного фонтану, надано допомогу міській клінічній лікарні №11. У поточному році 17 травня у Палаці спорту фізкультурно-оздоровчого комплексу Південного ГЗК після капітального ремонту було відкрито сучасний плавальний басейн.