Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦКИЙ. Вийшли у світ труди митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія

«З молитвою та смиренням…» під такою назвою вийшли у світ в 2-х томах труди керуючого Хмельницькою єпархією УПЦ, Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського, присвяченні до 1025-річчя Хрещення Русі та 20-річчя архієрейського служіння митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія.

Перший том трудів митрополита Хмельницького Антонія складається з чотирьох частин. До перших двох частин увійшли Різдвяні та Пасхальні послання, які Архіпастир писав для своєї пастви, вкладаючи в них ті думки й почуття, що прагнув донести до вірних. Третю і четверту частину першого тому трудів складають промови та інтерв’ю митрополита Антонія з нагоди визначних подій у церковному та суспільному житті України, в яких порушуються духовні та громадські проблеми сьогодення.
Другий том трудів митрополита Хмельницького Антонія вмістив статті та доповіді, які написані митрополитом Антонієм в різний час і торкаються різноманітних аспектів життя. В них він висловлює свої думки і почуття.
Значний об’єм матеріалу цього тому присвячено Хмельницькій Єпархії: її історії, її храмам, її парафіям тощо.
Труди митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія призначені для широкого кола читачів – духовенства, мирян, усіх тих, кому не байдуже питання духовного життя.
Бажаючі отримати труди Архіпастиря можуть звертатися:
По тел.: +380673100023, або писати на електронну скриньку: kozinchukvitali@ukr.net.
Контактна особа: Протоієрей Віталій Козінчук.