Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Настоятель столичного храму взяв участь у святкуванні Міжнародного дня інваліда

4 грудня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира протоієрей Роман Матюшенко, настоятель храму на честь мучеників Адріана і Наталії, взяв участь у святкуванні Міжнародного дня інваліда, що відбувся при первинній організації УТОС (Українське товариство сліпих) Деснянського району Києва.
У своєму слові до незрячих священик привітав їх зі святом Введення у храм Пресвятої Богородиці, побажав духовного і тілесного здоров’я. Також отець Роман закликав не впадати у відчай від всіляких земних негараздів та хвороб та надіятися на милість Божу, яка веде кожного до спасіння найкоротшим шляхом.
Члени спілки показали справжню майстерність у виконанні народних пісень та знанні українських звичаїв. На свято були запрошені студенти Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, які показали свої виступи, пидтримавши присутних.
Голова організації УТОС Олена Володимирівна подякувала отцю Роману за співпрацю. На згадку про зустріч священик подарував ікону Божої Матері.