Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив засідання Вченої ради КДА

26 грудня у Київської духовної академії, під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії, керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, пройшло засідання Вченої ради КДА, на якому були підведені підсумки I семестру 2013-2014 навчального року.
На початку засідання відбувся захист кандидатської дисертації та дипломної роботи. Далі, згідно з регламентом, зі звітом про стан навчального та виховного процесу виступив перший проректор КДАіС протоієрей Сергій Ющик; проректор з науково-богословської роботи професор В.В. Бурега зробив повідомлення про графік проведення передзахистів і захистів кандидатських та дипломних робіт. Також свої звіти надали завідувачі кафедрами і сектором заочного навчання КДАіС.
Про діяльність антисектантського консультаційно-просвітницького центру «Надія», який діє при Київських духовних школах, доповів керівник Центру професор Віктор Михайлович Чернишов. Потім з доповідями про виконану за минулий семестр роботу виступили економ архімандрит Іларіон (Кострець), завідувач бібліотекою архімандрит Олексій Коваль), відповідальний редактор офіційного сайту КДАіС архімандрит Сильвестр (Стойчев).
На завершення засідання члени Вченої ради розглянули та затвердили теми дипломних, магістерських та кандидатських робіт.