Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архієпископ Августин взяв участь у посвяті в кадети

7 листопада, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира, голова Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин взяв участь в урочистій церемонії посвяти в кадети та вручення погонів учням кадетських класів ліцею – інтернату № 23 міста Києва.
Урочистості відбулися у Соборі Успіння Пресвятої Богородиці Святої Успенської Києво-Печерської Лаври. Архієпископ Августин привітав кадетів, їх батьків, почесних гостей з врученням перших погонів, побажав ліцеїстам кадетських класів берегти традиції кадетів і суворовців, бути гідними захисниками своєї Вітчизни. Після завершення урочистої церемонії вручення погонів та привітань від почесних гостей, владика благословив кожного із 90-та юних кадетів, покропив їх святою водою та вручив благословенні іконки.
У другій половині дня Голова Синодального військового відділу архієпископ Августин відвідав Державну Службу України з надзвичайних ситуацій, де його прийняв Голова ДСНС України генерал-полковник служби цивільного захисту М.В. Болотських.