Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Єпископ Васильківський Миколай звершив чин освячення домового храму в монастирі села Ковалівка

1 листопада, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Васильківський Миколай звершив чин освячення домового храму на честь преподобної Анастасії Київської в монастирі преподобної Анастасії Київської села Ковалівка, Васильківського району Київської області.
Владиці співслужили: секретар Київської єпархії протоієрей Костянтин Пилипчук, благочинний Гребінківського благочиння архімандрит Ігнатій (Сологуб) та духовенство Київської єпархії.
В цей день, настоятельниця монастиря ігуменя Анастасія (Гуцов) святкує День свого тезоіменитства.
На завершення богослужіння єпископ Миколай привітав духовенство і парафіян зі значущою подією в житті монастиря та вимовив проповідь про святість Божого Дому та його місця в житті кожної віруючої людини.
Також владика тепло поздоровив ігуменю, подякував їй за понесені труди, побажав їй довгих років життя й праці на благо Православної Церкви і святої обителі та передав ігумені і всім присутнім благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Володимира.