Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Футбольний турнір серед священиків

Нещодавно у Володимир-Волинській єпархії, з благословення правлячого Владики Володимира, вперше відбувся міжєпархіальний турнір по міні – футболу серед церковних команд присвячений 1025 — річниці Хрещення Русі.
Особливість цього турніру полягала в тому, що учасниками змагання були саме священнослужителі, отже в цьому турнірі взяли участь 4 команди духовенства, а саме: об’єднана команда м. Ковеля та Ковельського району, команда Турійського благочиня, об’єднана команда Ратнівського та Гірницького благочинь, а також команда гостей — духовенства з Шепітівської єпархії.
Пройшов турнір в селі Соловичі за підтримки голови селищної ради та федерації футболу Турійського району Ярослава Кашуби та благочинного Турійської округи протоієрея Віталія Дуди.
Змагання відбувалось по круговій системі, це дало можливість всім командам зіграти між собою. Перемогу у дуже цікавій дружній футбольній боротьбі отримала команда Шепетівської єпархії, які окрім різних футбольних відзнак, завоювали ще перехідний прапор Волинської обласної громадської організації «Волинські патріоти», який разом з Кубком вручив переможцям турніру, депутат Турійської районної ради Володимир Красуля.
Були вручені також нагороди і кращим гравцям турніру а всі учасники, організатори та судді , отримали на згадку пам’ятні вимпела, які були виготовленні спеціально для цього турніру.
Турнір залишив дуже багато найкращих емоцій та укріпив гарні дружні стосунки серед духовенства Володимир – Волинської та Шепетівської єпархій.
Священики з Волині пообіцяли найближчим часом приїхати в Шепетівку і футбольною перемогою повернути Кубок та перехідний прапор переможця