Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Відбудеться прес-конференція присвячена підсумкам проведення Дня Православної Сім’ї

ПРЕС-РЕЛІЗ
Шановні представники ЗМІ! Запрошуємо Вас прийняти участь у прес-конференції присвяченій підсумкам проведення Дня Православної Сім’ї, яке відзначалося у неділю, 15 вересня. Волинська єпархія Української Православної Церкви провела у цей день низку заходів: зокрема, православні молодіжки збирали кошти для онкохворих дітей, марш тверезості та IV етап кубку України зі стронгмену.
Оскільки благополуччя будь-якої сім’ї є невід’ємним від здоров’я діток, Волинська єпархія УПЦ поставила собі за мету надати допомогу дітям, які найбільше потребують підтримки громадськості. Саме тому владика Ніфонт прийняв рішення передати кошти зібрані на святі Дня Православної Сім’ї Благодійному Фонду «СТОПРАК», який займається пошуком коштів для лікування онкохворих діток Волині. Передача благодійних коштів відбудеться на прес-конференції за участю митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та Президента Благодійного Фонду «СТОПРАК» Марії Адамчук.
Прес-конференція відбудеться у середу, 25 вересня, о 13:00 у приміщенні Луцької і Волинської єпархії, що знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Караїмська, 11. Контакти:095 081 16 97, Ірина Баран, прес-секретар БФ «СТОПРАК»