Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Предстоятель УПЦ прийняв голову Синодального відділу благодійності та соціального служіння

5 липня Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеімонівському монастирі у Феофанії прийняв голову Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ архідиякона Сергія Косовського.
Під час зустрічі отець Сергій доповів Його Блаженству про поточну роботу очолюваного їм відділу та соціальні ініціативи приурочені до 1025-річчя Хрещення Київської Русі.
Зокрема, голова відділу благодійності детально зупинився на проекті освітніх курсів сестер милосердя з метою залучення православних сестринств до роботи з хворими та допомоги у вирішенні задач охорони здоров’я в штатних і надзвичайних ситуаціях.
Його Блаженство подякував отцю Сергію за понесені труди та благословив на продовження цієї важливої роботи.
Також Архіпастир благословив спільну ініціативу Синодального Відділу благодійності та Паломницького центру «Істоки» (м. Київ) з соціальної допомоги дітям-сиротам, яких взято під опіку Православною Церквою при Свято-Вознесенському монастирі села Банчени Чернівецької єпархії.
Під час зустрічі Предстоятель привітав архідиякона Сергія Косовського з 55-річчям з Дня народження та побажав подальших успіхів у служінні на благо Православної Церкви.