Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. При єпархії працює дитячий табір «Стежина до Бога»

За благословінням архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима, розпочав свою роботу православний оздоровчий літній табір для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під назвою «Стежина до Бога».
Табір організовано на базі санаторія у с.Дениші. Цьогоріч на православний відпочинок зібралося більш ніж сорок діточок.
Не випадково літній табір отримав назву «Стежина до Бога», адже окрім фізичної програми відпочинку, а це і свіже повітря, і плавання в басейні, розваги, спортивні та інтелектуальтні ігри, найменші мають змогу наживо поспілкуватися, навчитися основним істинам Христової віри, навчитися підтримувати один одного, пробачати та разом радіти.
Із дітками постійно знаходяться лікарі, вчителі, так звані «вожаті», а також священик, всі вони створюють учасникам табору веселу та інтригуючу програму на кожний день, а найголовніше це вислуховують кожного, духовно наставляють та приймають участь в розважальних іграх.
Пробувши менш ніж годину у таборі, можна помітити як дітки прагнуть ближче познайомитись один з одним і разом зробити дні проведені у санаторії найкращими і незабутніми.