Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. У Низкиницькому монастирі відкрився дитячий табір

Низкиницький монастир у Волинській області – не тільки ціль паломництва та туристичних поїздок, а й місце для відпочинку та оздоровлення дітей. З 1 липня на території обителі проходить православний табір «Киселята», в якому відпочивають 96 дітей, віком від 7 до 15 років.
Табір названо на честь засновника Низкиницького монастиря – Адама Киселя. Протягом трьох тижнів вихованці матимуть змогу весело провести час серед однолітків, знайти нових друзів та корисно провести час у «хобі – клубах», які створено спеціально за побажаннями дітей.
Для любителів квілінгу та скрабукінгу відкрито клуб «Умілі ручки»; для талановитих співаків – «Веселі нотки»; також існує спільнота «Церковні помічники» для тих, хто хоче навчитися панамарити та прислуговувати під час богослужінь.
Щоденна молитва та бесіди із духовним наставником табору –невід’ємна частина дня табору «Киселята». Щоранку проходить урочиста лінійка, де загони виконують пісні, декламують речівки та девізи. Під гімн табору відбувається урочисте підняття прапору табору «Киселята».