Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОРДЖОНІКІДЗЕ. Відбулася традиційна зустріч «Вітрила надій» для дітей з особливими потребами

З нагоди Дня захисту дітей у кафе «Старий рояль» м. Орджонікідзе відбулася традиційна зустріч «Вітрила надій» для дітей з особливими потребами. На захід, організатором якого вже не перший рік є міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, прийшли тридцять юних орджонікідзевців. Директор Центру Алла Сударєва привітала присутніх з початком улюбленої пори усіх дітлахів – літа, й побажала гарного цікавого відпочинку, радісних усмішок.
Постійну організаційну та матеріальну допомогу в заходах для дітей з обмеженими фізичними можливостями надає благочинний Нікопольського району протоієрей Володимир Качан, за що його було відзначено грамотою подяки від міського голови м. Орджонікідзе І.І. Цупрова. І цього разу благочинний з прихожанами храму святителя Іоанна Златоуста подбали, щоб кожен юний учасник свята отримав приємний подарунок.
Веселі конкурси, розваги, жартівливі загадки, ігри, музичні номери – творча група міського будинку творчості дітей та юнацтва подбала, щоб на святі панували усмішки та гарний настрій. Малюки з задоволенням смакували солодке частування – солодощі та прохолодне морозиво.
Наприкінці зустрічі протоієрей Володимир закликав на дітей Боже благословення та побажав усім міцного здоров’я, гарного літнього відпочинку, сил та наснаги на наступний навчальний рік та висловив сподівання, що човен дитинства під вітрилами надій впевнено пливтиме назустріч майбутньому – щасливому, впевненому, а головне – здоровому.