Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбувся товариський турнір з волейболу між духовенством єпархії та офіцерами Держспецтранспортної служби

5 червня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира під патронатом Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії відбувся товариський турнір з волейболу. У змаганні приймали участь команди духовенства Київської єпархії та офіцерів Державної спеціальної служби транспорту України. Захід відбувся у спортзалі на території військової частини у Деснянському районі Києва за храмом прп. Миколи Святоші (біля Даринку).
Одними із вболівальників матчу були секретар по місту Київ протоієрей Віктор Іващук та голова Відділу духовно-фізичного виховання протоієрей Роман Матюшенко. Також на змагання прийшли генерал-лейтенант Микола Мальков та офіцерський склад Держспецтранспортної служби.
На початку змагання було оголошено зібрання всіх команд. До учасників зі словами вітання звернувся протоієрей Віктор Іващук. Він передав благословення Предстоятеля Української Православної Церкви та побажав учасникам гри допомоги Божої. Зі словами вдячності до тих, хто прийшов грати та уболівати, звернувся протоієрей Роман Матюшенко.
Командою-переможцем стала збірна Київської єпархії. Генерал-лейтенант Микола Мальков особисто вручив кубок капітану команди протоієрею Андрію Гоєнку та медаль за 1 місце кожному учасникові. У свою чергу, протоієрей Роман вручив медалі за 2 місце гравцям збірної Держспецтранспортної служби. Кожен учасник змагання отримав іменні грамоти від Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії. Також нагородами були відзначені почесні капітани збірних команд: протоієрей Віталій Косовський та Генерал-лейтенант Микола Мальков.