Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Архієпископ Августин виступив перед керівним складом центрального апарату Міністерства внутрішніх справ України та відвідав підрозділ СБУ «Альфа»

12 червня голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин виступив перед керівним складом центрального апарату Міністерства внутрішніх справ України.
На зустрічі, яка відбулася в актовій залі міністерства і в якій взяло участь близько 300 правоохоронців, владика розповів про свято Вознесіння, а також висвітлив питання досвіду співпраці УПЦ та МВС.
У зустрічі також взяли участь відповідальний за взаємодію з МВС, заступник голови військового відділу протоієрей Віталій Приходько та відповідальний секретар відділу полковник запасу Валігурський Ю.О.
Після завершення заходу, архієпископ Августин зустрівся з заступником міністра внутрішніх справ-керівником апарату Лекарем С.І., на якій були обговорені питання оптимізації співпраці.
В той же день владика Августин відвідав підрозділ СБУ «Альфа», де у співслужінні заступника голови військового відділу архімандрита Луки звершив молебень перед чудотворною мироточивою іконою Божої Матері «Пом’якшення злих сердець», яка прибула хресною ходою з Російської Федерації.