Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Відбулася робоча нарада по підготовці до святкування 1000-ліття Лядівського скельного чоловічого монастиря

3 червня в управлінні культури і туризму Вінницької обласної державної адміністрації під керівництвом начальника управління Марії Скрипник, відбулася робоча нарада по підготовці до святкування 1000-ліття Лядівського скельного чоловічого монастиря, яке намічене на вересень 2013 року.
В нараді взяли участь начальник управління у справах національностей та релігій Вінницької ОДА Ігор Салецький, настоятель Лядівського монастиря архімандрит Антоній (Нетребін), секретар Вінницької єпархії УПЦ протодиякон Владислав Демченко та керівник єпархіального відділу по зв’язках з громадскістю та представниками влади протоієрей Валерій Швець.
В ході наради були узгоджені дата проведення Лядівського ярмарку, який відбудеться 14-15 вересня, а також програма святкових урочистостей 15 вересня, яка включатиме Божественну літургію, концертні виступи та виставки народного мистецтва. Учасники наради обговорили й програму святкової академії та ювілейного концерту, які будуть присвячені 1000-літтю Лядівської обителі та 1025-літтю Хрещення Київської Русі і пройдуть 12 вересня у обласному академічному театрі імені М. Садовського.

Прес-служба Вінницької єпархії