Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин зустрівся з журналістами, теле- і радіомедійниками

3 червня архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин у архієрейській резиденції у м. Білій Церкві прийняв журналістів білоцерківських друкованих ЗМІ, теле- і радіомедійників.
У зустрічі взяли участь: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, завідувач канцелярією єпархії протоієрей Валерій Яблонський, секретар-референт владики, відповідальний редактор офіційного сайту єпархії протоієрей Петро Довгун, керівник інформаційно-видавничим відділом єпархії Ващук Сергій.
На початку зустрічі владика провів для гостей невелику екскурсію по архієрейській резиденції, зокрема, він показав домовий храм Спаса Нерукотворного, камінний зал, архієрейські ризницю та бібліотеку. Під час спілкування архієпископ Августин привітав журналістів з професійним святом, що наближається, побажав їм Божої допомоги у подальших трудах, правдиво висвітлювати інформацію і своїм словом сприяти утвердженню правди і добра в суспільстві, а також взаєморозуміння і злагоди. Владика також запропонував гостям проводити подібні неформальні зустрічі в останній четвер кожного місяця, на що журналісти з задоволенням погодились.
Цього дня архієрей у приміщенні єпархіального управління провів прийом відвідувачів.
Прес-служба Білоцерківської єпархії