Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ШЕПЕТІВКА. Відбулись збори єпархіальнорі ради

16 квітня під головуванням єпископа Шепетівського і Славутського Діонісія відбулись збори єпархіальнорі ради.
На зібранні були присутні: настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору м.Шепетівка прот.Михайло Мацола, благочинний Шепетівського округу ієром.Питирим (Пилипчук), благочинний Славутського округу прот.Петро Мельничук, благочинний Ізяславського округу прот.Федір Пилипчук, благочинний Білогірського округу прот.Олександр Теравський, благочинний Полонського округу прот.Іоанн Ткачук, благочинний Теофіпольського округу прот.Сергій Філик, секретар єпархіальної ради ієром.Олексій (Мацола) та настоятелько Свято-Олександро-Невського жіночого монастиря ігуменя Глікерія (Сікорська).
У порядку денному було розлянуто ряд питань стосовно церковно-приходського життя в єпархії та прийняття відповідних рішень.
Також обговорювались питання стосовно зустрічі Хресної ходи з частками Хреста Господнього та мощей св. рівноап. Костянтина та Єлени, яка проходить з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира, на честь 1700-річчя Міланського едикту проходитиме. Святині перебуватимуть в нашій єпархії з 17 по 18 травня.