Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Представники эпархії взяли участь у роботі III Всеукраїнського батьківського Форуму

В актовому залі Національного торговельно-економічного університету м. Києва проходив III Всеукраїнський батьківський Форум, на якому розглядалися актуальні питання і проблеми виховання та освіти дітей, молоді та шляхи їх вирішення, активізація взаємодії навчальних закладів з батьківською громадськістю. Форум включений в план роботи Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України. В його роботі взяли участь провідні фахівці Міністерства та Національної академії педагогічних наук України, Адміністрації Президента України, Міністерства юстиції, депутати Верховної Ради, педагоги, психологи, представники відділів освіти і навчальних закладів, представники батьківської громадськості усіх регіонів країни. Гостями форуму були відомі громадські діячі, публіцисти, психологи та інші.

З благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія у роботі форумі взяли участь клірик Хмельницької єпархії протоієрей Ігор Дзюбецький та педагоги навчальних закладів міста Хмельницького.
У перший день до учасників форуму з вітальним словом Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира звернувся голова Синодального відділу у справах сім’ї єпископ Ровеньківський та Свердловський Пантелеімон.