Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Відбулася поминальна служба по загиблим на виробництві та померлим від профзахворювань

Щорічно, починаючи з 2002 року, понад 50 країн світу за ініціативою Міжнародної конфедерації вільних профспілок трудящих, яку підтримала Міжнародна організація праці, відзначають Всесвітній день охорони праці.

Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 день об’єднання людей навколо проблеми збереження життя і здоров’я працівників офіційно визнаний і в Україні, – 28 квітня наша держава разом з усім світом відзначає Всесвітній День охорони праці.

Начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Кривому Розі С.В. Кіковка звернувся до Керуючого Криворізькою єпархією архієпископа Криворізького і Нікопольського Єфрема з проханням провести поминальну службу по загиблим працівникам підприємств Кривого Рогу у 2012-13 рр. По благословенню архієпископа Єфрема, панахида по загиблим на виробництві та померлим від професійних захворювань працівникам підприємств міста була звершена 28 квітня секретарем єпархії протоієреєм Віктором Симонюком в храмі Іверської ікони Божої Матері м. Кривого Рогу.