Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Відбувся подячний молебень для звільнених у запас військовослужбовців

Першого квітня відбувся весняний етап звільнення у запас перших 27 військовослужбовців строкової служби, які відслужили встановлений строк у військовій частині № 3011 Внутрішніх військ МВС України. Урочисті збори з нагоди звільнення в запас розпочалися з загального шикування особового складу на стройовому плацу, під час якого військовослужбовці прощалися з військової частиною.
Заступником командира військової частини з виховної роботи підполковником Вінніковим О.Ю. та бібліотекарем військової частини Голяковою Л.В. у клубі військової частини була проведена бесіда, під час якої звучали напутні слова та побажання у майбутньому знайти своє місце у житті.
Після цього у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Кривого Рогу був відслужений подячний молебень, який відправив військовий священик, настоятель військового храму благовірного князя Олександра Невського протоієрей Андрій Будовський. Під час богослужіння військовослужбовці молилися за своїх рідних та товаришів по службі і ставили свічки до образів святих. Після завершення молебню кожний військовослужбовець вдарив у дзвін, символізуючи закінчення його військової служби в лавах Внутрішніх військ МВС України та перехід до цивільного життя.