Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Інспекційна комісія Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ перевірила діяльность Волинської та Почаївської духовних семінарій

10-11 квітня на виконання благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира інспекційна комісія Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ у складі: голови Учбового комітету єпископа Ірпінського Климента, архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, єпископа Сумського і Охтирського Євлогія, священика Олександра Бахова, Куща Г.І. провела перевірку діяльності Волинської та Почаївської духовних семінарій.
Члени інспекційної комісії ознайомилися з навчально-методичною, статутною та кадровою документацією семінарій, а також провели зріз успішності засвоєння навчальної програми підготовки бакалаврів православного богослов’я серед вихованців 3-4 класів.
Єпископ Климент розповів викладачам духовних семінарій про основні завдання, які стоять перед духовною освітою на сучасному етапі та відповів на питання, які стосувалися організації навчально-виховного процесу.