Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння взяв участь у зустрічі з нагоди 10-річчя заснування Центру у справах сім`ї та жінок

1 квітня в дитячо-юнацькому центрі «Натхнення» відбулася зустріч, присвячена Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району м. Києва.
З благословення Блаженнішого Митрополита Володимира участь у заході взяв голова Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ архідиякон Сергій Косовський.
Архідиякон Сергій передав керівнику Центру Наталії Грищенко і колективу благословення та найкращі побажання Блаженнішого Владики, а також вручив благословенну грамоту Предстоятеля Української Православної Церкви.
Центр був створений 10 років тому при підтримці Синодального відділу благодійності. На даний час реабілітацію та підтримку отримали сотні жінок, які знаходилися у складній ситуації та мали проблеми у сімейних відносинах. Духовно опікується Центром настоятель столичного храму святих мучеників Адріана та Наталії протоієрей Роман Матюшенко.