Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Володимир нагородив голову правління громадської організації «Україна Православна» Анатолія Шкрібляка

29 квітня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Святій Успенській Києво-Печерській Лаврі за заслуги перед Українською Православною Церквою нагородив голову правління громадської організації «Україна Православна» Анатолія Шкрібляка орденом святого рівноапостольного князя Володимира.
На зустрічі були присутні: секретар Предстоятеля УПЦ архієпископ Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, заступник голови Синодального відділу релігійної освіти, катехізації і місіонерства УПЦ протоієрей Олександр Білокур, співробітники відділу та громадської організації.
Основна увага в діяльності ГО «Україна Православна» приділяється проектам соціального служіння та розвитку суспільства, що базується на православних цінностях. До пріоритетів діяльності відносяться: Моральне виховання молоді; підтримка та розвиток православних недільних шкіл в Україні, пропагування здорового способу життя, інституту сім’ї, соціальної відповідальності та ін.