Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЕВ. Блаженнейший Митрополит Владимир поздравил директора и коллектив клиники «Обериг» с 5-м юбилеем

ГЕНЕРАЛЬНОМУ ДИРЕКТОРУ
УНІВЕРСАЛЬНОЇ КЛІНІКИ «ОБЕРІГ»
РИБЧУКУ В.О.

Шановний Вікторе Олександровичу!
Глибокоповажний колектив клініки!

Прийміть наші щирі вітання із п’ятирічним ювілеєм універсальної клініки «Оберіг»!
П’ять років – не такий великий термін за виміром часу, але за цей період Вашими трудами та трудами персоналу клініки зроблено без перебільшення велику справу. Зцілено багато людей, врятовано не одне життя, — а це заслуговує найвищої відзнаки й нагороди.
Із особливою увагою хочу відмітити професійність та турботливість персоналу клініки, які я особисто відчуваю під час відвідин чудового медичного закладу.
Господь повчає нас через Премудрого Сираха: «Шануй лікаря честю по потребі в ньому, бо Господь створив його,і від Вишнього лікування … Для того Він дав людям знання, щоб прославляли Його в дивовижних справах Його: ними Він лікує людину і знищує хворобу його. У їхніх руках і буває успіх: бо вони моляться Господу, щоб він допоміг їм подати хворому полегшення і зцілення для продовження життя » (Сир. 38, 1-2, 6-10, 12-14). І ми повинні бути гідними цих слів, як ті хто лікує, так і ті приймає лікування, підносячи подяку Господу та лікарям.
Бажаємо Вам подальшого плідного звершення Вашого служіння, розвитку во благо нашої Держави та її боголюбивого народу.
Нехай благословення Господа і Бога нашого Іісуса Христа, що є істинним Лікарем наших душ і тіл, спочиває на всіх Ваших трудах!

+ВОЛОДИМИР
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ