Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Відбулось відкриття мистецько-благодійного проекту «Пасхальна виставка-ярмарка»

28 квітня, на свято Входу Господнього до Єрусалиму, в стінах воскресної школи Спасо-Преображенського кафедрального собору м. Житомира відбулось відкриття спільного із «Slava Frolova-Group» мистецько-благодійного проекту «Пасхальна виставка-ярмарка». Захід буде проводитись з 28 квітня по 4 травня.
На урочисте відкриття завітали: архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, духівник школи ієрей Миколай Синюк, Слава Фролова та українські молоді художники проекту Slava Frolova-Group.
Митці проекту, за допомогою своїх навиків продемонструють юним вихованцям воскресної школи наскільки важливо допомагати тим, кому це потрібно найбільше і разом створять мистецьки вироби для благодійної Великодньої ярмарки.
Вихованці воскресної школи підготували святковий концерт, з піснями виступив дитячий хор школи «Дзвіночок», ансамбль «Весняні квіти» з піснею «Чорнобривці», одна з наймолодших групп дітей воскресної школи з піснею «Вечірній Ангел», особливо відзначився вихованець школи Муралевич Іван, який розповів вірш «Страсті Господні», а на завершення дует вчителів підготував псалму «На Голгофській горі».
Після завершення виступу, Владика Никодим подякував діткам за приємне свято, побажав усім миру, благополуччя та допомоги Божої.
Спільні вироби діточок і молодих талановитих художників можна буде придбати на святковій Пасхальній виставці-ярмарці, що відбудеться на території Житомирського Спасо-Преображенсьткого кафедрального собору 4 травня. Зібрані кошти підуть на дитячий будинок.