Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Відбулися збори благочинних єпархії

9 квітня у Свято-Успенському архієрейському соборі м. Житомира, що знаходиться на території єпархіального управління, було проведено щомісячні зібрання благочинних. У храмі зібралися окружні благочинні, секретар єпархії, архім. Олексій (Овсянніков), духівник єпархії, архім. Гавриїл (Вардаєв) та керівники єпархіальних відділів.
Під головуванням правлячого архієрея, архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима, були розглянуті різні питання церковної важливості, буденного життя духовенства, підбито підсумок за минулий місяць.
Владика привітав священство із серединою святої Чотиридесятниці, інформував про тривання сповіді по благочиннях і представив нового благочинного Романівського округу, настоятеля Свято-Успенського храму смт. Романів, протоієрея Ярослава Коверчука.
Архіпастир застережив присутніх священиків на дотримані правил безпеки під час богослужіння у четвер Страстної седмиці Великого посту, а також наполіг довести до відома духовенства про належний вигляд для священика під час візитів у єпархіальне управління.