Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Августин взяв участь у святкуванні 150-ї річниці залізничних військ

29 березня голова Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин взяв участь в урочистостях з нагоди 150-ї річниці з дня створення військових залізничних формувань на території України, які відбулися у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України.
У святкових заходах брали участь народні депутати України, представники Міністерств оборони та інфраструктури України, Генерального штабу ЗСУ, делегації залізничних військ Російської Федерації та Білорусі, військовослужбовці та ветерани Держспецтрансслужби.
За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, архієпископ Августин за сприяння духовній місії Церкви серед військовослужбовців вручив церковні нагороди низці офіцерів Державної спеціальної служби транспорту України, зокрема орденом Української Православної Церкви святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеня був відзначений Голова Адміністрації цієї Служби генерал-лейтенант Мальков М.І.
Після завершення урочистої частини зібрання відбувся святковий концерт за участю відомих виконавців та військових оркестрів Держспецтрансслужби.
Прес-служба Синодального військового відділу УПЦ