Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Відбувся круглий стіл «Співпраця органів внутрішніх справ та релігійних організацій»

1 лютого в управлінні МВС України у Хмельницькій області відбулося засідання круглого столу «Співпраця органів внутрішніх справ Хмельницької області, місцевих органів виконавчої влади та релігійних організацій у збереженні загальнолюдських моральних цінностей у сучасному суспільстві».
З благословення Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, у роботі вченого зібрання взяли участь секретар Хмельницької єпархії протоієрей Олександр Дацюк та голова єпархіального відділу по роботі з молоддю – протоієрей Олександр Давидюк.
У ході роботи круглого столу відбувся неупереджений обмін думками та висловлені пропозиції з методів подолання найболючіших проблем сучасного суспільства: алкоголізму, наркоманії, суїциду та насильства у сім’ї. У своєму виступі представники єпархії презентували присутнім свої методи роботи з молоддю та родинами, а також подарували збірку Православних фільмів, які демонструються у навчальних закладах області, циклу «Общее дело», та спрямовані на профілактику наркоманії і алкоголізму.
На завершення роботи був прийнятий підсумковий документ – «Меморандум спільних дій».
У засіданні круглого столу взяли участь представники облдержадміністрації та обласної ради, керівники відділів УМВС, представники релігійних конфесій, фахівці-психологи, громадськість, ЗМІ.