Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ.   Архієпископ Єфрем взяв участь у відкритті головної ялинки міста

На запрошення міського голови міста  Ю.Г.Вілкула, архієпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем взяв участь у традиційному запаленні вогнів на головній новорічній ялинці міста, що завжди проходить у свято святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця, на площі біля міської ради.
Криворізьку малечу, молодь та родини привітав міський голова Ю.Г.Вілкул, який зазначив, що міська влада зробила все необхідне, щоб новорічні та різдвяні свята видались для кожного мешканця нашого міста наповненими розвагами, відпочинком та спортивними іграми.
У вітальному слові владика Єфрем нагадав, що різдвяні свята наповнені високого духовного змісту, та покликані принести в кожну родину любов, мир та злагоду. Також владика Єфрем подякував голові міста та його помічникам за батьківську турботу про мешканців міста та за чудові подарунки до свята Миколая, які наповнюють душі людей радістю і зігрівають теплом. Наприкінці свята вдячна дітвора показала змістовні та повчальні сценки за участю святого Миколая, в яких завжди перемагає добро, любов та милосердя.