Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧІВЕ. В єпархії відбулася колегія Відділу у справах сім»ї та молоді

7 листопада у приміщенні Мукачівського єпархіального управління під головуванням Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, відбулася колегія Відділу у справах сім»ї та молоді.
У черговій для Відділу колегії взяли участь голови районних відділень, голови молодіжних братств та їхні помічники у священному сані.
На початку керівник Відділу привітав від імені всіх присутніх архієпископа Феодра з Днем народження, яке зустрічав Владика 4 листопада.
Далі голова Відділу ознайомив присутніх із результатами IV конференції представників молодіжних православних організацій, що проходила в Криму у жовтні.
Було заслухано ряд проектів, які б можна було реалізувати і в нашій єпархії. Активно брав участь в колегії Архієрей, який запропонував провести деякі заходи.
За словами протоієрея Віктора Палоша, «в роботі панувала справжня соборність і всі проявлялені ініціативи вдосконалювались усіма і затверджувались Архіпастирем з повною підтримкою присутніх. Кожного думка була почута і враховувалась».
З благословення архієпископа Феодора незабаром в єпархії буде проведено Загальноєпархіальний форум молоді в Ужгороді, а також благодійний концерт до Свята Миколая Чудотворця.
Рішенням колегії були прийняті і інші пропозиції, здебільшого внутрішнього характеру.