Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛОГІР’Я. Правлячий архієрей очолив святкування з нагоди 50-річчя благочинного Білогірського округу

4 листопада, у день святкування Казанської ікони Божої Матері, Преосвященніший єпископ Шепетівський і Славутський Діонісій звершив Божественну літургію у Свято-Різдво-Богородичному храмі смт.Білогір’я з нагоди 50-річчя благочинного Білогірського округу.
Його Преосвященству співслужили: благочинний Білогірського округу і настоятель храму прот.Олександр Теравський та духовенство благочиння.
На малому вході за заслуги перед Українською Православною Церквою та з нагоди 50-річчя Преосвященніший єпископ Діонісій удостоїв ювіляра орденом УПЦ, а також нагородив митрою клірика храму прот.Олексія Ковальчука.
По завершенні літургії відбулась хресна хода навколо храму і подячний молебень, після якого владика Діонісій привітав духовенство і вірян зі святом Казанської ікони Божої Матері побажавши покрова і заступництва Пречистої.
Звертаючись до отця настоятеля правлячий архієрей привітав його зі славним ювілеєм, побажав кріпості духовних і тілесних сил у подальшому пастирському служінні, вручив богослужбову просфору та надав своє архіпастирське благословення.
У свою чергу, отець Олександр подякував архіпастирю за привітання і святительські молитви.