Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СТРАСБУРГ. Протоієрей Віталій Косовський взяв участь у роботі Асамблеї Міжнародного правозахисного руху «Світ без нацизму»

8-11 жовтня в Страсбурзі (Франція) відбулася 1-а Генеральна Асамблея Міжнародного правозахисного руху «Світ без нацизму», в рамках якої правозахисники, громадські діячі та вчені з різних країн обговорили питання боротьби з неонацизмом, радикальним націоналізмом і правим радикалізмом в сучасному світі.
З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира в роботі Асамблеї взяв участь секретар Київської Митрополії протоієрей Віталій Косовський.
Звертаючись до учасників Міжнародного форуму від імені Митрополита Володимира, отець Віталій, зокрема, зазначив: «Українська Православна Церква, наслідуючи пророчу місію свідоцтва про Істину, Правди Божої в житті сучасного суспільства, засуджує прояви радикального націоналізму, ксенофобії, національної винятковості, міжетнічну ворожнечу і будь-яку політичну ідеологію, яка базується на антисемітських та расистських позиціях»