Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Секретар єпархії взяв участь у відкритті спортивних змагань «Динаміада-2012»

9 серпня за благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк прийняв участь у відкритті традиційних спортивних змагань «Динаміада – 2012» з масових службово-прикладних видів спорту серед команд та установ кримінально-виконавчої служби Хмельницької області, присвячених 21-й річниці Незалежності України, які відбулися на території Хмельницького училища підвищення кваліфікації та перепідготовки персоналу Державної карно-виконавчої системи України у с.Давидківці Хмельницького району.
Закликавши на усіх присутніх Боже благословення, та передавши вітання від митрополита Антонія, у вітальному слові о. Олександр зазначив: «Кожна людина має душу та тіло і ці дві її складові вимагають свого і повинні гармонійно розвиватися. Вислів радянської доби «у здоровому тілі здоровий дух», як не дивно, має Біблійне походження, адже святий апостол Павло у своїх посланнях стверджує, що «тіло є храмом Духа Божого, Який живе у ньому». Тож, прагнучи розвиватися духовно, ми мусимо дбати і про тілесний стан, займаючись спортом і підтримуючи себе у належній формі…
Нехай Господь благословляє усіх учасників змагань, а Ангели Охоронці бережуть від травматизму!» — після таких слів, команди учасників змагань були окроплені святою водою.
В урочистому відкритті Динаміади взяли участь: Начальник Департаменту виробничої діяльності та ресурсного забезпечення Пенітенціарної служби України – В. Пудак, заступник Голови Хмельницької облдержадміністрації – В.Гаврішко, заступник Голови облради – В.Брицький, начальник управління Пенітенціарної служби України у Хмельницькій області – Т. Якимчук, ветерани кримінально-виконавчої служби, представники ЗМІ, громадськість.